Την Κυριακή 7 Φλεβάρη παίχτηκε ο τελευταίος γύρος του ομαδικού πρωταθλήματος Γ' Εθνικής κατηγορίας, όπου ο Σ Ο Περιστερίου μετά από περιπετειώδη αναζήτηση στα βουνά της Ηλιούπολης κέρδισε την ομώνυμη ομάδα Σπύρος Μπίκος 3,5-6,5. Ο Σ. Ο Περιστερίου με τη νίκη αυτή ισοβάθμησε με 6 βαθμούς στη δεύτερη θέση του Β΄ομίλου μαζί με την Αίγλη Παπάγου η οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Παράδεισο Αμαρουσίου 6(κενή)-3,5,σύμφωνα όμως με τα κριτήρια ισοβαθμίας (ήττα στον μεταξύ μας αγώνα)! τερματίζουμε στην τρίτη θέση.
Στην επόμενη φάση δημιουργούνται οι τρείς όμιλοι των τεσσάρων ομάδων με τις ομάδες να μεταφέρουν τα μεταξή τους αποτελέσματα της αρχικής φάσης.Οπότε στους δύο κρίσιμους ομίλους οι νέες βαθμολογίες που προκύπτουν ειναι οι παρακάτω:
ΘΕΣΕΙΣ 1-4
1.ΣΜΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2 8
2.ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ 2 7
3.Σ Ο ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 0 3
4.ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ 0 2
ΘΕΣΕΙΣ 5-8
1. Σ Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2 7,5
2.ΣΜΑΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 1 5
3.ΣΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1 5
4.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 0 2,5
θα πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος υποβιβάζονται έξι ομάδες προϊόν απόφασης περσινής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της ΕΣΣΝΑ.
Η ομάδα μας έχει τώρα μπροστά της τα μπαράζ μεταξύ του τρίτου και τέταρτου από τον Α΄ Όμιλο ΣΜΑΟ Καισαριανής, ΣΟ Αμπελοκήπων και Παράδεισο Αμαρουσίου από τον Β΄ Όμιλο διεκδικώντας τη μία από τις δύο θέσεις παραμονής στην κατηγορία!! .
Ο πρώτος αγώνας θα δοθεί εντός έδρας με τον Σ.Ο Αμπελοκήπων 21/2 και ο δεύτερος με ΣΜΑΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ εκτός έδρας 28/2
Την επόμενη Κυριακή οι ομάδες μας θα ξεκουραστούν λόγω διακοπής τριημέρου καθαράς Δευτέρας.





