Άρχισαν τα διασυλλογικά πρωταθλήματα 2019

Με νικηφόρο αποτέλεσμα 7-3 εντός έδρας  επί της ομάδας του ΕΟΣ Αχαρνών  άρχισε τις φετινές υποχρεώσεις του ο Σ.Ο Περιστερίου στο ομαδικό πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής (Αττικής)
Νίκη για την ομάδα μας σημείωσαν οι: Παπαδόπουλος Αγαθάγγελος, Αρβανίτης Κωνσταντίνος, Τσούμπα Αδαμαντία, Λαδάς Ανδρέας, Κρασσάς Νικόλαος και Οικονομίδης Σπυρίδων. Ισοπαλία σημείωσαν οι: Παπαδόπουλος Γεώργιος, Χατζησταματίου Νικόλαος. Έχασαν Πεσσίρίδη Χριστιάνα και Παρασκευοπούλου Ζωή.

Με δύο νίκες και μια ήτα  άρχισαν οι ομάδες μας τη συμμετοχή τους στο φετινό Κύπελλο Αττικής Φιλίας που διεξάγεται παράλληλα με το ομαδικό πρωτάθλημα.
Στον Ά΄ όμιλο η ομάδα μας νίκησε εκτός έδρας με σκόρ 2-4 τον ΣΜΑΟ Καισαριανής ενώ στον Β΄ όμιλο η Α΄ ομάδα μας εντός έδρας νίκησε με σκόρ 5-1 τον ΑΣ Αίγλη Παπάγου. Ήττα για την Β΄ ομάδα μας η οποία απαρτίζεται από νεαρούς σκακιστές εκτός έδρας με σκορ 3-2,5! από τους παλαίμαχους Αιγυπτιώτες !

Οι αγώνες θα συνεχιστούν με τις συναντήσεις του 2ου γύρου μεταξύ ΣΟ Παγκρατίου- ΣΟ Περιστερίου για το πρωτάθλημα τις Β΄ κατηγορίας και για το κύπελλο Αττικής φιλίας:
Α΄ΟΜΙΛΟΣ : Σ.Ο.Π-ΖΗΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Β΄ΟΜΙΛΟΣ: ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ -Σ.Ο.Π Α΄και Σ.Ο.Π Β΄-Σ.Ο ΛΕΥΚΙΠΟΣ


Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: