Έναρξη Μαθημάτων και Αγωνιστικής Περιόδου Σεπτ.2014

Τη Τετάρτη 01 Οκτώβρη θα ξεκινήσουν τα τμήματα εκμάθησης σκακιού στον Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου.
Θα λειτουργήσουν τμήματα παιδικά, ενηλίκων αρχαρίων (εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός μαθητών) ημιαρχαρίων και προχωρημένων.
Έναρξη εγγραφών ελαφράς προπόνησης και δοκιμών Δευτέρα 15 Σεπ και ώρα 6μμ έως 9μμ έτσι ώστε τα παιδιά να κατηγοριοποιηθούν από τους προπονητές σε τρία τμήματα ανάλογα με τις σκακιστικές τους δυνατότητες.
Τα τμήματα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
α) Αρχαρίων
β) Ημιαρχαρίων
γ) Προχωρημένων
δ) Αγωνιστικό (παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που έχουν από προηγούμενη σκακιστική και προπονητική εμπειρία)

Από την 1η οκτώβρη και μετά, θα δημιουργηθούν και άλλα τμήματα, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής και το επίπεδο των παιδιών, όπως αυτό θα έχει εκτιμηθεί από τα προκαταρκτικές προπονήσεις και δοκιμές του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ξεκινάνε αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Σ.Ο.Π καθώς θα συμμετάσχει με αξιώσεις στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Αττικής 2014 που ξεκινά την Κυριακή 21Σεπτέμβρη.

Ο Σ.Ο.Π ετοιμάζει ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων όπου πέραν των καθιερωμένων φθινοπωρινών τουρνουά , σχεδιάζονται νεανικά τουρνουά, ομιλίες, και άλλες εκδηλώσεις.

Τα μαθήματα γίνονται στο εντευκτήριο του Σ.Ο.Π στήν ανατολική πλευρά των εξεδρών του γηπέδου Ατρομήτπυ (κρέσνας 80-82).Ο Σύλλογος λειτουργεί καθημερινά 18.30-21.00. Πληροφορίες εγγραφές:Ιάκωβος Λαπατάς 6947156137- 210-5780077 Τηλ/fax συλλόγου 210-5753713- e-mail: info@soperisteriou.gr

No Comments Yet.

Αρέσει σε %d bloggers: