Αποφώνηση για το 8ο «Παπαναστάσιο» open σκακιστικό τουρνουά

8ο Παπαναστάσιο open σκακιστικό τουρνουά

Αποφώνηση

Άλλη μία season ξεκινά, άλλο ένα επιτυχημένο «Παπαναστάσιο» τελείωσε.

Στο γνωστό και φιλόξενο χώρο του ΚΥΒΕ από τις 5 έως τις 11 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα το 8ο «Παπαναστάσιο» η εκδήλωση-θεσμός που ξεκινά κάθε season και τεστάρει τις δυνάμεις του κάθε σκακιστή.

Φέτος ο αριθμός των συμμετεχόντων άγγιξε τους 100 με τους νεαρούς, εξελίξιμους σκακιστές να αποτελούν την πλειοψηφία στο τουρνουά και, φυσικά, τα μάτια όλων μας ήταν στραμμένα επάνω τους.

Στο Α' group οι Λουτραγώτης Δ, Σαλαχίδου Ρ, Αμπελακιώτης Σ, Γκούτης Π, Κράλλης Χ και υπόλοιποι νεαροί αποτέλεσαν την ατραξιόν του group. Παρόλο που μόνο ο Λουτραγώτης Δ. κατέλαβε θέση στην τελική τριάδα, οι παρτίδες τους ενάντια στους τελικούς νικητές αλλά και τους υπόλοιπους καθόρισαν το τουρνουά.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του 8ου «Παπαναστάσιου» open σκακιστικό τουρνουά


8ο Παπαναστάσιο open σκακιστικό τουρνουά - οι νικητές του Α' group

Oι νικητές του Α' group


Το Β' group, με την ποικιλομορφία σε ηλικίες και δυναμικότητες, ήταν μία πρώτης τάξης ευκαιρία για νεαρούς και πολύ νεαρούς παίκτες να πάρουν το «βάπτισμα τους πυρός», να κοντραριστούν με συνομηλίκους τους, να προβληματίσουν μεγαλύτερους σε ηλικία και δυναμικότητα παίκτες.

Για την πλειοψηφία τους ο σκοπός επετεύχθει, αυτό που μένει είναι να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα  και να συνεχίσουν στο σωστό δρόμο της μελέτης και της προσπάθειας.


Νοκητές κατηγορίας junior

2ος νικητής κατηγορίας Junior: Λαφκίδης Απόστολος
3ος νικητής κατηγορίας Junior: Τσουρέκας Μιχαήλ


Ιδιαίτερη και  σημαντική υποστήριξη στη διοργάνωση  εκτός  από το Δήμο Περιστερίου πρόσφεραν οι χορηγοί του τουρνουά:

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους σας για τη συμπαράσταση και συμμετοχή σας στην προσπάθεια που καταβάλουμε να προβάλουμε το σκάκι.

Σας αποχαιρετούμε και δίνουμε ραντεβού τον επόμενο Σεπτέμβριο για το επόμενο 9ο «Παπαναστάσιο»!

H Οργανωτική Επιτροπή

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: