Αυλαία για το 6ο ανοιχτό “ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ” τουρνουά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο κατά σειρά «ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟ» ανοιχτό τουρνουά που διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου και τον Δήμο Περιστερίου από 04 έως 12-09-2014 στον υπέροχο ισόγειο χώρο στο κτίριο Κ.Υ.Β.Ε του Δήμου Περιστερίου .
Πραγματοποιήθηκε μια πολύ καλή διοργάνωση που ενθουσίασε τους συμμετέχοντες και το κοινό που τήν παρακολούθησε.
Στους αγώνες πήραν μέρος (123) παίκτες διαφόρων ηλικιών, που αγωνίστηκαν με Ελβετικό σύστημα 7 γύρων χωρισμένοι δύο ομίλους δυναμικότητας.

Στο αγωνιστικό μέρος πρώτος νικητής γενικής Α΄ Ομίλου με 6,5 βαθμούς αναδείχτηκε ο Νικολάου Γεώργιος, δεύτερος νικητής με 5.5 βαθμούς ο Δεληθανάσσης Δημήτρης και τρίτος νικητής με 5,5 βαθμούς ο Sienczewski Zbigniew

Πρώτη στη κατηγορία των γυναικών με 3,5 βαθμούς αναδείχθηκε η Λουκά Μαγδαληνή. δεύτερη με 2,5 βαθμούς η Κόκκοτα Ελένη, και τρίτη με 2 βαθμούς η Κουτσίδη Αμαλία.

Πρώτος κατηγορίας παίδων με 5 βαθμούς αναδείχτηκε ο Κορνιώτης Φίλιππος,δεύτερος με 4 βαθμούς ο Μήτσης Γεώργιος και τρίτος με 4 βαθμούς ο Καραθανάσης Βλάσσης.

Πρώτος Βετεράνος με 4,5 βαθμούς αναδείχτηκε ο Ππαδημητρίου Λουκάς,δεύτερος με 4 βαθμούς Κωστόπουλος Βασίλειος και τρίτος με 4 βαθμούς ο Μάκκας Παναγιώτης

Πρώτη νικήτρια Γενικής Β΄ Ομίλου με 6,5 Βαθμούς αναδείχτηκε η Καραθανάση Ειρήνη, δεύτερος νικητής με 6 βαθμούς ο Διατσίντος Ηλίας και τρίτος νικητής με 5,5 βαθμούς ο Στάμου Νικόλαος.

Πρώτος νικητής στη κατηγορία παμπαίδων με 4,5 βαθμούς αναδείχτηκε ο Θεοδωσόπουλος Κωνσταντίνος, δεύτερος νικητής με 4 βαθμούς ο Κοντοπανάγος Ιωάννης και τρίτος με 4 βαθμούς ο Παπαδόπουλος Δημήτρης.

Στη κατηγορία Παμπαίδων πρώτος νικητής με 5 βαθμούς αναδείχτηκε ο Γκούτης Παναγιώτης, δεύτερος με 5 βαθμούς ο Σταμέλος Γρηγόριος,και τρίτος με 5 βαθμούς ο Δερμιτζάκης Δημήτριος.

Στη κατηγορία παγκορασίδων πρώτη νικήτρια με 4 βαθμούς αναδείχτηκε η Γεωργίτση Σοφία,
δεύτερη με 3,5 βαθμούς η Θεοδοσοπούλου, και τρίτη με 3 βαθμούς η Δερμιτζάκη Μαρίνα.

Στη κατηγορία junior πρώτος νικητής με 4 βαθμούς αναδείχτηκε ο Δημανούδης Πέτρος,δεύτερος με 3,5 βαθμούς ο Πιλάλης Ερνέστος και τρίτος με 3,5 βαθμούς ο Κυπαρίσσης Μιχαήλ

Ιδιαίτερη και σημαντική υποστήριξη στη διοργάνωση εκτός από το Δήμο Περιστερίου πρόσφεραν οι χορηγοί του τουρνουά : supermarket «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», βιβλιοπωλείο «Γνωμικό» στο κορυδαλλό, Αφοι ΚΑΛΕΜΗ Ηλεκτρονικά, Τυπογραφείο ΤΑΜΒΑΚΟΣ , ΠΑΤΕΡΑΣ « ζάντες ελαστικά», και το φροντιστήριο «ΠΑΙΔΕΙΟ ΓΝΩΣΗΣ» ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΤΣΥΡΟΣ.

Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν το αφιέρωμα στο Σύλλογο που έγινε από τον έφορο του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ κο Χρήστο Πιλάλη στη σκακιστική στήλη της εφημερίδας « Έθνος» που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 15 Σεπ.2014.

Αναλυτικά στοιχεία για τα αποτελέσματα, τις συμμετοχές, στατιστικά μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

No Comments Yet.

Αρέσει σε %d bloggers: