Αυλαία για το 3ο Νεανικό τουρνουά

 

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιττυχία το 3ο Νεανικό open τουρνουά του ΣΟ. Περιστερίου που ξεκίνησε το Σάββατο 07 Νοεμβρίου στο εντευκτήριο του συλλόγου μας.

Το τουρνουά διεξήχθη με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και χρόνο σκέψης 90 λεπτά με προσθήκη 30΄΄για κάθε κίνηση από την πρώτη κίνηση.
Συμμετείχαν 33 σκακιστές και σκακίστριες, ηλικίας κάτω των 12 ετών . Πολύ θετική εντύπωση άφησαν όλοι οι νεαροί σκακιστές με την άψογη αθλητική συμπεριφορά τους και ιδίως οι πολύ νεαροί σκακιστές που πήραν πρώτη φορά μέρος σε αγώνες.

Πρώτος νικητής γενικής κατάταξης ανακηρύχθηκε ο Νικόλαος Κρασσάς με 6,5β, δεύτερος ο Αθανασόπουλος Γεώργιος με 6β και τρίτος ο πολλά υποσχόμενος Junior παίκτης του ΣΟΠ Τσουρέκας Κυριάκος με 5β

Στην κατηγορία των κοριτσιών πρώτο κορίτσι κάτω των 12 η Κρασσά Ευανθία με 4,5β,1ο κορίτσι κάτω 10 ετών η Παρασκευοπούλου Ζωή με 4β και 1ο κορίτσι κάτω των 8 η Πουλιλιού Νικολέτα με 3β.

Πρώτος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών ήρθε ο Τζιβράς Παύλος με 5β δεύτερο τον Χάρη Καραγιάννη με 4β και τρίτο τον Ορέστη Καραχάλιο με 4β.
Τέλος στη κατηγορία κάτω των 8 ετών πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Λυράκης με 4β με δεύτερο τον Χάρη Καραγιάννη με 3β και τρίτο τον Αντώνη Δαφερέρα με 3β.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Τελική βαθμολογία, στατιστικά κλπ πατήστε ΕΔΩ

P1040899 (Αντιγραφή)

No Comments Yet.

Αρέσει σε %d bloggers: