Κοπή Πίτας για το 2015

Ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου τη Κυριακή 1 Φλεβάρη 2015, σε μια όμορφη εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από την έντονη παρουσία πολλών φίλων ,γονιών, παιδιών και προσκεκλημένων που ξεπέρασαν τα 100 άτομα, έκοψε τη πίτα του για τη νέα χρονιά στο κατάμεστο Εντευκτήριο του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστεί την αντιδήμαρχο Μαρία Τσιώτα Μάρκου, τους αντιδημάρχους Βασίλειο Μπέτση, Κωνσταντίνο Ποθητό και τον Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο. Επιπλέον, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Σακκάς Ιωάννης, εισαγγελέας Αρείου Πάγου, η κ. Κρητικοπούλου Ντόρα, δικηγόρος και πρόεδρος του κινήματος “Let me free” , ο, κ. Εγγλέζος Ευστράτιος, πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Περιστερίου. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και τον κ. Στίγγα Βασίλειο, πρόεδρο του Σωματείου «Σπαρτιάτες» για την ευγενή χορηγία του catering και τον κ. Καλέμη Χρήστο για τη χορηγία του στην ανακαίνιση του Συλλόγου.
Η γραμματέας του Σ.Ο.Π, Χαρανά Αλεξάνδρα, καλωσόρισε τους παρισταμένους και αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, έδωσε το λόγο στον αντιπρόεδρο του Ομίλου, Καλέμη Χρήστο. Ο κ. Καλέμης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έκανε μια σύντομη αναφορά στην αξία του αθλήματος. Κατόπιν, απηύθυνε το λόγο στον πρόεδρο του Συλλόγου, Λαπατά Ιάκωβο.
Στην εισήγησή του ο πρόεδρος έκανε μια σύντομη παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε και στο προγραμματισμό για το 2015. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για την διάδοση του σκακιού στην περιοχή του Περιστερίου, με μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη και καλλιέργεια του σκακιού σε μαζικό επίπεδο, τόσο σε επίπεδο σχολείων (Σχολικό σκάκι), όσο και σε επίπεδο Δήμων (ένταξη του σκακιού σε αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις). Κλείνοντας με ένα ελπιδοφόρο κάλεσμα καρδιάς, όπως τόνισαν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Συλλόγου μας, η εκδήλωση είχε μια μοναδική και ευχάριστη ατμόσφαιρα λόγω της παρουσίας των πολλών μικρών μαθητών του Συλλόγου.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου, αφού συνεχάρησαν τους ανθρώπους του Συλλόγου για την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλουν, δήλωσαν την συνέχιση της βοήθειας προς το Σύλλογο της πόλης μας.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές των παικτών, οι οποίοι συμμετείχαν στο εσωτερικό Νεανικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο ΣΟΠ. Για την κατηγορία κάτω των 16 ετών βραβεύτηκαν οι Καλέργης Ιωάννης, Φώτου Κλεοπάτρα και Αναστασίου Σταύρος, ενώ για την κατηγορία κάτω των 12 ετών οι Γκατζούνης Ελευθέριος, Κρασσάς Νικόλαος και Γκούντουβας Αριστείδης. Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος, Μπέτσης Βασίλειος, βράβευσε τον Κρασσά Νικόλαο για την πρόκριση και συμμετοχή του στα Πανελλήνια Νεανικά.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης. Κατά την κοπή της πίτας, η τύχη χαμογέλασε στην κυρία Παπαμαρκάκη Ειρήνη, η οποία κέρδισε μια σκακιστική εγκυκλοπαίδεια που αντιστοιχούσε στο φλουρί. Το δώρο είναι μια ευγενή προσφορά του βιβλιοπωλείου «Γνωμικό», Καραολή & Δημητρίου 79, στον Κορυδαλλό.Πολλές ευχαριστίες αξίζουν σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Και του χρόνου με υγεία, με τον ΣΟΠ πρωταγωνιστή!

No Comments Yet.

Αρέσει σε %d bloggers: