Μαθητικό – Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιστερίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιστέρι 4-6-2014

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία διεξήχθη το Ατομικό Μαθητικό – Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Περιστερίου, το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 που πραγματοποιήθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Παπαχαραλάμπειου Εκπαιδευτήριου.

Το πρωτάθλημα διοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου σε συνεργασία με το Παπαχαραλάμπειο Εκπαιδευτήριο και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου. Συνολικά 74 μαθητές και μαθήτριες ήταν εκεί για να πάρουν μέρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου με το οποίο ουσιαστικά κλείνει το σκακιστικό έτος. Μια γιορτή για το σκάκι, μια γιορτή για τα παιδιά, ένα σχολικό τουρνουά που για πρώτη φορά διοργανώνεται από τον Σκακιστικό όμιλο Περιστερίου .

Η συμμετοχή στους αγώνες ήταν ελεύθερη για όλους τους μαθητές από την περιοχή μας και παράλληλα με την διεξαγωγή των αγώνων οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε συζήτηση με τον προπονητή σκακιού και διπλωματούχο ψυχολόγο Ηλία Κουρκουνάκη με θέμα “το σκάκι και η διαμόρφωση χαρακτήρα”. Σε κάθε παιδί απονεμήθηκε σκακιστικό δίπλωμα, ενώ οι τρεις πρώτοι και το πρώτο κορίτσι κάθε τάξης πήραν μετάλλια.

Τα εκπαιδευτήρια Παπαχαραλάμπους διέθεσαν δύο υποτροφίες σε δυο νικητές κατόπιν κληρώσεως στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς επίσης και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Ευρογνώση της κας Κατερίνας Βρεττού μια υποτροφία σε ένα νικητή κατόπιν κληρώσεως στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση .

Όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε το μαθητικό πρωτάθλημα αυτό, να γίνει μια όμορφη και θετική εμπειρία για τους μικρούς σκακιστές του δήμου μας.Συγχαίρουμε τους νικητές κάθε κατηγορίας και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και ακόμη μεγαλύτερες συλλογικές και ατομικές επιτυχίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το Σχολικό Πρωτάθλημα, την οικογένεια Παπαχαραλάμπους για την παραχώρηση του εκπαιδευτηρίου και όλα τα παιδιά που πήραν μέρος και τους γονείς που περίμεναν υπομονετικά .

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε να τους δούμε ξανά στο επόμενο τουρνουά.

Σας παραθέτουμε παρακάτω τους 3 πρώτους και το 1ο κορίτσι από κάθε τάξη.

ΝΗΠΙΑ
1ος Δαφερέρας Αντώνης
2ος Καλέμης Άγγελος

Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ος Μπεθάνης Δημήτρης
2ος Πετράκης Ευάγγελος
3ος Λυράκης Γεώργιος
1ο Κορίτσι Γκούντουβα Κατερίνα

Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ος Μπέτσης Χρήστος
2ος Μπρομπονάς Σταμάτης
3η και 1ο Κορίτσι Σγαρδά Μελίνα

Γ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ος Σγαρδάς Αντώνης
2ος Καραγιώργος Νικόλαος
3ος Πετρίδης Κωσταντίνος
1ο Κορίτσι Μπαντέ Παναγιώτα

Δ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ος Κρασσάς Νικόλαος
2ος Γκούντουβας Αριστείδης
3ος Ρατσιάτος Μιλτιάδης
1ο Κορίτσι Κρασσά Ευανθία

Ε΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ος Σπυράτος Μαρίνος
2ος Μήλιος Αθανάσιος
3ος Νικολόπουλος Αντώνης
1ο Κορίτσι Μακρή Κυριακή

ΣΤ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
1ος Γκατζούνης Ελευθέριος
2ος Νίκας Δημήτριος
3ος Σωτηρόπουλος Χρήστος
1ο Κορίτσι Παπαχαραλάμπους Αικατερίνη

ΓΥΜΝΑΣΙΑ
1ος Καλέργης Ιωάννης
2ος Αλμούτης Αγγελος
3ος Κατρινάκης Παναγιώτης

H ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

No Comments Yet.

Αρέσει σε %d bloggers: