“Τραντάλειο” Σιμουλτανέ 2017

P1050720 (Αντιγραφή)  P1050731 (Αντιγραφή)  P1050739 (Αντιγραφή)  P1050732 (Αντιγραφή)  

 Τη Κυριακή 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 9ο ( Τραντάλειο Σιμουλτανέ) στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη το οποίο διοργανώθηκε από τον Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου και τον πολιτιστικό σύλλογο για το Μπουρνάζι στην Πλατεία Δασκαλογιάννη με την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.

Τον αγώνα επίδειξης έδωσε ο γκραν μετρ Ιωάννης Νικολαΐδης ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 31 σκακιστές και σκακίστριες διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικής δυναμικότητας.Το σύνολο των παικτών επέδειξαν ιδιαίτερη αγωνιστική διάθεση και αντιμετώπισαν επάξια με αποτέλεσμα 29.5-1.5 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή .

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα απονεμήθηκαν σε όλους τους παίχτες αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους και μετάλλια για τις τρεις καλύτερες παρτίδες οι οποίες έληξαν ισόπαλες.
Συγκεκριμένα, το μετάλλιο για την πρώτη καλύτερη παρτίδα μετά από μαραθώνιο αγώνα απενεμήθη στον Μανώλη Λέκκα,το μετάλλιο για τη δεύτερη καλύτερη παρτίδα στον Βασίλειο Καραχισαρίδη και το τρίτο στο νεαρό ταλαντούχο σκακιστή Ροδόλφο Σταματίου.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους 31 σκακιστές και σκακίστριες, οι οποίοι αφιέρωσαν τον κυριακάτικο απόγευμά τους σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για αρκετούς από αυτούς.

Eπίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΠΑΣΧΟΣ) που με την ευγενική τους προσφορά, βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Οι τελευταίες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στον απλό κόσμο, ο οποίος υπομονετικά, πλέον των τεσσάρων ωρών , παρακολούθησαν το θέαμα που προσέφερε ο γκραν μετρ και οι αντίπαλοί του και ταυτόχρονα τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: