Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σ.Ο.Π

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Σ.Ο.Π

Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Κ.Υ.Β.Ε του Δήμου Περιστερίου το περασμένο Σάββατο 8 Φλεβάρη και σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του συλλόγου, ο Σκακιστικός Ομιλος Περιστερίου  βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν για το έτος 2019 και έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Περιστερίου κ Ανδρέας Παχατουρίδης, ο επίτιμος πρόεδρος του συλλογου μας  κ. Παναγιώτης Καραθανασόπουλος, η  αντιδήμαρχος περιβάλλοντος & ποιότητας ζωής κα. Μαρία Τσιώτα Μάρκου,ο Αντιδήμαρχος πόλης κ.Βασίλειος Μπέτσης,ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής πολτικής κ.Γεωργιος Τσίνας, ο Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πολιτικής κ. Αναστάσιος Θεοδωράκος ο Δημοτικός  σύμβουλος και πρόεδρος  της Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. κ.Αναστάσιος Καλιάφας,ο Δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κ. Αλέξανδρος Πλέστης ,η δημοτική σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κα Ελίνα Ιατροπούλου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι : κ.Ιωάννης Καλαντώνης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και η διαμερισματική σύμβουλος κα Δέσποινα Καρυώτου..
 
Ο Γ.Γραμματέας του συλλόγου κ Βασίλειος Μούρτος καλωσόρισε τους παρισταμένους και μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του ομίλου κ.Ιάκωβο  Λαπατά.
Ο Πρόεδρος στην ομιλία του, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2019,στην πλούσια δραστηριότητα του  ομίλου, στις ομαδικές και ατομικές επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών του συλλόγου, στον προγραμματισμό για το 2020 καθώς και στον σημαντικό ρόλο που έχει επιτελέσει το σωματείο στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στο Δήμο Περιστερίου.
Επεσήμανε την προσήλωση στις αρχές και αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού μεγαλύτερη έμφαση την ανάπτυξη και καλλιέργεια του σκακιού σε μαζικό επίπεδο.
Κλείνοντας ευχαρίστησε τους παρισταμένους τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου,την Δημοτική αρχή, τους αθλητές ,τους προπονητές τον Κο Δημήτριο Ντόγκα τον πρόεδρο του Φυσιολάτρη Νίκαιας κ.Αγγελάκη Λυμπέρη  και τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο  άθλημα,απευθύνοντας παράλληλα ένα ελπιδοφόρο κάλεσμα προς όλους για τη προσέγγιση, στήριξη και ενδυνάμωση του συλλόγου..

Στη συνέχεια το Δ.Σ του συλλόγου τίμησε με την απονομή τιμητικής πλακέτας τον κ. Δημήτριο Ντόγκα για την ευγενική και πολύτιμη  προσφορά του στο σύλλογο.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών.

Τιμήθηκαν οι αθλήτριες/ αθλητές που αγωνιστήκαν και διακρίθηκαν για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο  πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας
Οι  αθλητές που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο ομαδικό κύπελλο Αττικής φιλίας και οι  μικροί  αθλητές μας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο  ομαδικό πρωτάθλημα παμπαίδων  ( Αττικής) κάτω των 8 ετών.Η  Διονύσια και Παναγιώτης Λατίφη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στη κατηγορία τους στο Διασχολικό  πρωτάθλημα Δ. Αττικής καθώς και οι νεαροί αθλητές μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα  Νεανικά,  Μαθητικά πρωταθλήματα Αττικής καθώς και στα Πανελλήνια νεανικά Πρωταθλήματα.

 Ο Δήμαρχος και η αντιδήμαρχος κα Τσιώτα στην σύντομη ομιλία τους συνεχάρησαν τους υπευθύνους  του συλλόγου για την ανιδιοτελή προσπάθεια που καταβάλλουνγια το καλό του αθλήματος.

Ακολούθησε η κοπή της Πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μαζί με τον Δήμαρχο Περιστερίου.

Κατά την κοπή της πίτας η τύχη χαμογέλασε στον νεαρό  σκακιστή του συλλόγου μας   Χοτζα Μιχελάκη Χρήστο..Το δώρο που αντιστοιχούσε στο φλουρί ήταν μια ξύλινη σκακιέρα και ένα σκακιστικό χρονόμετρο .

 Tο ΔΣ του  Σκακιστικού Ομίλου Περιστερίου εύχεται σε όλες και σε όλους Καλή, Δημιουργική ,Ειρηνική και Αισιόδοξη  Χρονιά με Υγεία και Αγάπη!    

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση ΕΔΩ

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: