Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Με μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο του συλλόγου το Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019  και σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου,ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου  βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν για την σεζόν που πέρασε και έκοψε την καθιερωμένη  Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η εκδήλωση άρχισε με την Γενική Γραμματέα Ελισάβετ Παπαροδοπούλου να προσφωνεί τους καλεσμένους που  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Από τον Δήμο Περιστερίου ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου Περιστερίου Βασίλης Λώλος, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα, Βασίλης Μπέτσης, Παναγιώτης Λύκος, η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ, Ξένια Κορόγιαννη,οι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι Αργύρης Αιβάτογλου, Πάνος Παναγιωτόπουλος,Τζένη Γαλάνη Τσάτσου, Μάρσια Χριστοπούλου, Χρήστος  Μαλαδήμας, ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού περιστέρι για όλους Αλέκος Μπλέστης ,ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αθήνας Γιάννης Σπυρακόπουλος και ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Χάρης Πανάγος.
Από την σκακιστική κοινότητα η Γ.Γ της Ε.Σ.Σ.Ν.Α Βιργινία Ψωμά, ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Σ.ΝΑ και  Πρόεδρος του  Σκακιστικού  Ομίλου Φυσιολάτρης Νίκαιας Λυμπέρης Αγγελάκης, η Πρόεδρος της Π,Σ Περιστερίου Μαρία Ευαγγελίου και ο Πρόεδρος του σκακιστικού Κύκλου  Ιλίου Γιώργος Βαρβαδούκας. .

Τον πλούσιο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε παρουσίασε ο πρόεδρος του συλλόγου   Ιάκωβος Λαπατάς  ενώ παράλληλα στην οθόνη προβάλλονταν χαρακτηριστικές στιγμές από την δραστηριότητα του Σ.Ο.Π το 2018. Ο πρόεδρος  στην ομιλία του,αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2018 και στον προγραμματισμό για το 2019 ,στην πλούσια δραστηριότητα του σκακιστικού ομίλου Περιστερίου καθώς και στον  σημαντικό ρόλο που έχει επιτελέσει το σωματείο  στην ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στο Δήμο Περιστερίου. Επεσήμανε την προσήλωση του συλλόγου στις αρχές και αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Στη συνέχεια το Δ.Σ του συλλόγου τίμησε με την απονομή τιμητικής πλακέτας τον  Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη και την Αντιδήμαρχο πολιτισμού και περιβάλλοντος Κα Μαίρη Τσιώτα Μάρκου για την προσφορά  τους και την  στήριξη στο έργο του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι αθλητές του Σ.Ο.Π που διακρίθηκαν ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε: Οι αθλητές που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα Γ’  Εθνικής κατηγορίας κατακτώντας την 3η θέση και την άνοδό στην Β’ Εθνική κατηγορία καθώς και οι μικροί αθλητές μας που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα  Πανελλήνια Ατομικά  Νεανικά και Ατομικά Πρωταθλήματα Μαθητών- Μαθητριών.

Ακολούθησε η κοπή της Πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου μαζί με τον Δήμαρχο Περιστερίου.

Κατά την κοπή της πίτας η τύχη χαμογέλασε στην νεαρή μας σκακίστρια Μαρία Ανδριοπούλου, η οποία κέρδισε το δώρο (μια ξεχωριστή ξύλινη σκακιέρα με ξύλινα πιόνια) που αντιστοιχούσε στο φλουρί.

Το διοικητικό Συμβούλιο  ευχαρίστησε  θερμά όλους  για την στήριξη που παρέχουν στο Σύλλογο και δεσμεύτηκε ως προς την περαιτέρω προσπάθεια του συλλόγου για διάδοση του αθλήματος στην περιοχή.

Και του χρόνου με υγεία, με τον Σ.Ο.Π  πρωταγωνιστή!

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: