ΤΡΑΝΤΑΛΕΙΟ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΊΟΥ(Δασκαλογιάννη)

Στην παλαιά πλατεία Μπουρναζίου (Δασκαλογιαννη), πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Μαΐου, η επετειακή σκακιστική εκδήλωση μνήμης στον Παναγιώτη Τραντάλη, που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Περιστερίου και ο πολιτιστικός σύλλογος για το Μπουρνάζι ,με την αμέριστη στήριξη της Δημοτικής Αρχής.

 Μία σεμνή εκδήλωση χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες σε μία ήσυχη πλατεία που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.
Τον αγώνα επίδειξης Πραγματοποίησε ο γκραν μετρ Βασίλης Κοτρωνιάς, ο οποίος αντιμετώπισε ταυτόχρονα 33 σκακίστριες και σκακιστές διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικής δυναμικότητας.
Το σύνολο των παικτών επέδειξαν ιδιαίτερη αγωνιστική διάθεση και αντιμετώπισαν επάξια με αποτέλεσμα 30-3 υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν σε όλους τους παίχτες αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους και μετάλλια στους τρεις νικητές :
Μιχαηλίδη Μανώλη ,Φράγκο Βασίλειο και Μουρελάτο Σπυρίδων.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους 33 σκακίστριες και σκακιστές, οι οποίοι αφιέρωσαν τον κυριακάτικο απόγευμα τους σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία για αρκετούς από αυτούς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, πολιτισμού και υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη κα Μαίρη Τσιώτα –Μάρκου.

 Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που με την ευγενική τους προσφορά, είτε σε χρήμα είτε σε είδος, βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκδήλωσης:

 Την Ιδιωτική ιατρική Μονάδα Νοσοκομειακής περίθαλψης ΜEDIFIL

Το κατάστημα οπτικών ' INTEROPTICA' της Κας Κατερίνας Παναγούλια.

 Το κατάστημα καλλυντικών,ειδών κομμωτηρίου 'MILLE  COLORI'

Την πιτσαρία 'ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ'

Οι τελευταίες ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στον απλό κόσμο οποίος υπομονετικά, πλέον των δύο ωρών, παρακολούθησαν το θέαμα που προσέφερε ο γκραν μετρ και οι αντίπαλοί του και ταυτόχρονα τίμησαν τη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη.

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: