2ο Οpen ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΟ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ένα τουρνουά για νέους με ηλικία κάτω των 16 ετών θα διοργανώσουμε στον Σκακιστικό όμιλο Περιστερίου από τη Παρασκευή 3 έως και την τρίτη 7 Απρίλη. Το τουρνουά αυτό θα έχει εθνική και διεθνή αξιολόγηση , και θα περιλαμβάνει 6γύρους 1 γύρο ανά ημέρα ο χρόνος θα είναι 90 λεπτά με 30 δευτερόλεπτα προστιθέμενο χρόνο ανά κίνηση.

Πιστεύουμε ότι το τουρνουά αυτό προσφέρεται για νέους που θέλουν να προετοιμαστούν για τα Νεανικά Αττικής που αρχίζουν μια εβδομάδα μετά, για νέους που θα ήθελαν σε μικρό διάστημα να συμπληρώσουν κάποιες επιπλέον αξιολογημένες παρτίδες, αλλά και γενικότερα για όσους θα ήθελαν στις διακοπές του Πάσχα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ και πέρα από τα κύπελλα και τα μετάλλια των νικητών που περιγράφονται στην προκήρυξη (εδώ) θα υπάρχουν επιπλέον έπαθλα μια ξύλινη σκακιέρα και ξύλινα πιόνια ,μια σπαστή σκακιέρα ταξιδίου και μια πλαστική σκακιέρα βινυλίου και πιόνια με βάρος ευγενική χορηγία από το σκακιστικό κέντρο του κου Νερουλιά www.skakistikokentro.gr

No Comments Yet.

Αρέσει σε %d bloggers: