Κύπελλο Σπύρος Μπίκος και πρωταθλήματα Παίδων Κ-16 Κ-12

Σκακιστική πανδαισία!

Στο φούλ η αγωνιστική δραστηριότητα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική του κυπέλλου «Σπύρος Μπίκος» και του ομαδικού πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων Αττικής καθώς και της 1ης αγωνιστικής των ομαδικών πρωταθλημάτων παίδων κατηγορίας κάτω των 16 και κάτω των 12.

Η αίθουσα του συλλόγου κατακλύστηκε από 52 σκακίστριες και σκακιστές διαφόρων ηλικιών, συνοδευόμενη από πολύ καλές εμφανίσεις των σκακιστών μας οι οποίοι επέστρεψαν μετά την ανάπαυλα για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28 Οκτωβρίου όπως δείχνουν τα αποτελέσματα ανανεωμένοι!

Στο ομαδικό κύπελλο Αττικής «Σπύρος Μπίκος» η Α΄ ομάδα μας νίκησε εντός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του ΣΑΣ Ελευσίνας με σκορ 8-0 ενώ η δεύτερη ομάδα μας αγωνιζόμενη εκτός έδρας νίκησε την ομάδα του ΠΚΕ ΑΤΕ με σκορ 1,5-4,5.

Στο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων η ομάδα μας νίκησε άνετα εντός έδρας την ομάδα του φοίνικα Αγίας Σοφίας με σκορ 5-1.

Στην ομαδικό πρωτάθλημα παίδων κάτω των 16 η ομάδα του ΣΟΠ Α΄έφερε ισοπαλία εντός έδρας με την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου με σκορ 2-2 ενώ η Β΄ ομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από τον αξιόμαχο Ασπρόπυργο με σκορ 0-4.

Στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων Κ-12 η ομάδα του ΣΟΠ Α΄ νίκησε εντός έδρας την ομάδα του ΣΟ Αμπελοκήπων με σκόρ 4-0 ενώ η Β’ ομάδα αγωνιζόμενη επίσης εντός έδρας έχασε από την ομάδα του Ασπροπύργου με σκορ 0-4.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου με τις συναντήσεις του 6ου και 2ου γύρου.

Αναλυτικά αποτελέσματα και κληρώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.

 • Για τον 2ο γύρο 11 Νοεμβρίου, στη διοργάνωσης Σπύρος Μπίκος,  η ομάδα του Α΄Ομίλου ηττήθηκε εκτός έδρας από την ομάδα του ΑΣΟ ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με σκόρ 2-6.ενώ η ομάδα του Β' Ομίλου έφερε ισοπαλία εντός έδρας με την ομάδα του ΑΣ ΠΕΤΑ με σκορ 3-3.
 • Για τον 6ο Γύρο:
 • Αποτελέσματα ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
  ΑΠΟ ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΣΟΠ 1-4,5
 • Αποτελέσματα Παιδων Κ-16:
  ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΣΟΠΑ΄2,5-1,5
  ΣΟΠ Β' -ΑΣΟ ΔΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2,5-1,5
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ κ-12:
  ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗΣ-ΣΟΠ Α΄2-2
  ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΙΛΙΟΥ -ΣΟΠ Β' 1-3

18 Νοεμβρίου 7η αγωνιστική και αυλαία για το ομαδικό κύπελλο Αττικής Σπύρος Μπίκος  μετά αποτελέσματα:
Η ομάδα του  Α΄ ομίλου  νίκησε εντός έδρας την αξιόμαχη ομάδα της  Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου με σκορ 5-3 κατακτώντας την 15η θέση γενικής.

Η ομάδα του Β’  ομίλου ήρθε ισόπαλη 3-3 παίζοντας  εκτός έδρας με την ομάδα της  Καισαριανής κατακτώντας  την 6η θέση γενικής.

Δύσκολη η 3η αγωνιστική για τους νεαρούς αθλητές μας:

Στο ομαδικό πρωτάθλημα Παίδων κορασίδων  η ομάδα μας ηττήθηκε εντός  έδρας από την ομάδα του ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ με σκορ 2-4 κατακτώντας την 9η θέση γενικής

Στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων Κ-16,
ο ΣΟΠ Α΄ηττήθηκε εκτός έδρας  από τον ΦΟΝ Ηρακλείου με το βαρύ  σκορ 4-0 καθώς και και η ομάδα του ΣΟΠ Β’ από τον ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ με σκορ 3-1.

Ήττες και  στο ομαδικό πρωτάθλημα Παίδων Κ-12.
Η  Ομάδα του ΣΟΠΑ΄ ηττήθηκε εντός έδρας από την ομάδα του ΕΠΑΣ ΠΕΥΚΗΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με σκορ 1,5-2,5 και η Β΄ Ομάδα μας  εκτός έδρας από  το ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με σκορ  3-1.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις  συνεχίζονται την Κυριακή 25 Νοεμβρίου με την  4ης αγωνιστική και την διεξαγωγή του 9ου Νενικού Rapid  την ίδια ημέρα στο εντευκτήριο του συλλόγου.  Επιβεβαίωση συμμετοχών: 17.00 – 17.301ος γύρος:  17.30

Comments are closed.

Αρέσει σε %d bloggers: